За нас

Добре дошли в света на Moсилайф, където разкриваме силата на българската природа в името на нашето здраве за дълголетие!

Нашата Мисия и ценности

Съвременният начин на живот и стресът ни отдалечават от природата, застрашавайки нашия естествен здравословен баланс. Затова поехме мисията да откриваме пътища, по които природата може да подкрепи и възвърне нашето здраве за дълъг и балансиран живот.

Ние се доверяваме на лечебната сила на българската природа като селектираме за нашите продукти най-добрите за здравето на човека щамове с живи бактерии. В нашата мисия се доверяваме  на световни учени в тази област споделящи, че здравословните свойства на истинските природни щамове, не трябва да бъдат компрометирани от щамовото инженерство или ГМО.

Продукти и Lactobacillus bulgaricus RM1

Продукти и Lactobacillus bulgaricus RМ1 (Лактобацилус булгарикус РМ1): Посветени сме да разработване иновативни натурални продукти с пробиотични щамове, с доказани във времето и от науката ползи за нашето здраве.

 Едно от откритията, с които сме прочути по цял свят е бактериата Lactobacillus bulgaricus, чиято родина и място с най-добри условия за култивиране е България. Тя е като невидима „вълшебна пръчица“,  която векове наред чрез млечните продукти ни дарява с изключително благотворно въздействие за здраве и дълголетие.

Бактерия RM1

С нея се свързва и нашата история на първия изолиран и селектиран щам Lactobacillus bulgaricus RM1 (Лактобацилус булгарикус РМ1), процъфтяващ сред екологично чистата природа на Момчиловци в Родопите.  Неговите превъзходни пробиотични характеристики комбинирани по уникален начин с  други два пробиотични щама създават мощна симбиоза наречена MosiBiotic. Пробиотикът, който е нашия флагман на хармонията между природа и наука е нашата грижа за възстановяване и поддържане на естествения здравословен баланс за дълъг живот.

Ангажимент към нашите клиенти

Всеки продукт, който достига до Вас е с грижлив подбор на природни съставки, комбинирани по най-добрия начин с доказани здравословни ефекти на пробиотичникултури подкрепени от стриктни научни изследвания  и клинични изпитания в специализирани лаборатории в Европа.  Продуктите се роизвеждат в съответствие с всички стандарти за чисти и безопасни продукти за максимален здравословен ефект.

Социална отговорност

В Мосилайф съчетаваме любовта към здравето със социалната отговорност.

Активно подкрепяме традиции, които ни свързват с природата като фестивала на киселото мляко в Момчиловци.

Работим върху инициативи за изследване и откриването на ключа към дълголетието.

Съчетаваме ентусиазма си за здравословни продукти с ангажимента към по-добро бъдеще за всички нас.

Доверете се на нас, защото ние се доверихме на природата, за да се грижим за вашето здраве и дълголетие!

    Количка